Stoelen met Armleuning


Bij een mooie eettafel horen fijne eetkamerstoelen. Voor optimaal comfort kies je voor stoelen met armleuning. In het assortiment van UrbanSofa vind je een ruime selectie van prachtige eetstoelen met armleuning welke een luxe, exclusieve uitstraling geven aan jouw eethoek.

Voordelen

Het voordeel van stoelen met armleuning is dat deze extra comfort bieden. Je armen krijgen steun tijdens het eten of het lezen van een boek en je kunt gemakkelijk uit de stoel opstaan. Ook met bezoek op de vloer zijn stoelen met armleuning fijn. Je kunt de eetkamerstoelen gemakkelijk bijschuiven en je gasten zullen de hele avond fijn en comfortabel zitten. Daarnaast zijn eetkamerstoelen met armleuningen ook ideaal voor kleine kinderen. Ze kunnen beter blijven zitten en schieten daardoor niet gauw van een stoel. Daarnaast zullen ze niet meer zo snel met hun ellebogen op de tafel leunen.

Belangrijk

Wanneer je kiest voor een stoelen met armleuning moet je rekening houden met de hoogte van je eettafel. Het is namelijk belangrijk dat de armleuning van de stoelen onder de tafel past. Meet daarom altijd de hoogte van je eettafel op voordat je overgaat tot aankoop van eetkamerstoelen met armleuning. Houd rekening met 2 tot 2,5 centimeter ruimte tussen de armleuning en het tafelblad.

Combineren

Wil je nu stoelen zonder armleuningen combineren met stoelen met armleuning? Bekijk dan de UrbanSofa Livingston eetkamerstoel eens. Deze stoel is leverbaar met en zonder armleuning. Kies de Livingston zonder armleuning voor aan de lange zijdes aan je eettafel. Aan de twee hoofdeindes van de tafel kun je de Livingston met armleuning zetten. Dit zorgt voor een exclusieve uitstraling van je eethoek.

Ruime keuze

Bij UrbanSofa vind je een ruim assortiment aan eetkamerstoelen. Wil je nu echt een luxe eetkamerstoel? Ga dan voor een eetkamerfauteuil. Ga je voor landelijk, industrieel of juist modern? Bij UrbanSofa kies je zelf de stof en daardoor vind je altijd een stoel die past bij jouw interieur! Kies uit een van de 200 meubelstoffen, verschillende kleuren pootjes en nog veel meer opties.

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de stoelen met armleuning van UrbanSofa met eigen ogen zien? Bekijk op onze website de UrbanSofa verkooppunten. Met verkooppunten door het hele land is er altijd één bij jou in de buurt! Op deze manier krijg je een goed beeld van de eetkamerstoelen. Stel de eetkamerstoelen helemaal naar wens samen. In onze eigen fabriek worden ze vervolgens helemaal met de hand gemaakt.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Waarom UrbanSofa?


Bij UrbanSofa worden jouw stoelen helemaal met de hand gemaakt. We leveren onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw eetkamerstoelen zijn daarom wel tot 50% voordeliger. Daarnaast is alles bij UrbanSofa in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.