Stoelen met Armleuning


Ben je op zoek naar nieuwe stoelen? Bij een mooie eettafel horen fijne, comfortabele eetkamerstoelen. Ga jij voor ultiem zitcomfort? Dan kunnen stoelen met armleuning niet ontbreken. In het assortiment van UrbanSofa vind je een ruime selectie van prachtige eetstoelen met armleuning welke verkrijgbaar zijn in wel meer dan 200 stoffen en ledersoorten!

Voordelen

Het voordeel van stoelen met armleuning is dat deze extra comfort bieden. Je armen krijgen steun tijdens het eten of het lezen van een boek en je kunt gemakkelijk uit de stoel opstaan. Ook met bezoek op de vloer zijn stoelen met armleuning fijn. Je kunt de eetkamerstoelen gemakkelijk bijschuiven en je gasten zullen de hele avond fijn en comfortabel zitten. Daarnaast zijn eetkamerstoelen met armleuningen ook ideaal voor kleine kinderen. Ze kunnen beter blijven zitten en schieten daardoor niet gauw van een stoel. Daarnaast zullen ze niet meer zo snel met hun elle bogen op de tafel leunen.

Ruime keuze

Bij UrbanSofa vind je een ruim assortiment aan eetkamerstoelen. Wil je nu echt een luxe eetkamerstoel? Ga dan voor een eetkamerfauteuil. Ga je voor landelijk, industrieel of juist modern? Bij UrbanSofa kies je zelf de stof en daardoor vind je altijd een stoel die past bij jouw interieur! Kies uit een van de 200 meubelstoffen, verschillende kleuren pootjes en nog veel meer opties.

Zoek een verkooppunt

Combineren

Wil je stoelen met armleuning combineren met stoelen zonder armleuning? In onze collectie vind je verschillende modellen die verkrijgbaar zijn met en zonder armleuning. Bekijk onze Toulouse eetkamerfauteuil eens. Dit is een heerlijke, comfortabele stoel met armleuning. De versie zonder armleuning vind je onder de naam Toulouse no Arms. Plaats de stoelen zonder armleuning aan de lange zijdes van je eettafel. Aan de twee hoofdeindes van de tafel kun je de stoelen met leuning zetten. Zo creëer je een prachtige eethoek die speels is, maar toch rustig oogt.

Belangrijk

Wanneer je kiest voor een stoelen met armleuning moet je rekening houden met de hoogte van je eettafel. Het is namelijk belangrijk dat de armleuning van de stoelen onder de tafel past. Meet daarom altijd de hoogte van je eettafel op voordat je overgaat tot aankoop van eetkamerstoelen met armleuning. Houd rekening met 2 tot 2,5 centimeter ruimte tussen de armleuning en het tafelblad. Ben je benieuwd hoeveel stoelen met armleuning je kwijt kunt aan een tafel? Over het algemeen geldt dat je zo’n 70 cm per persoon rekent, wanneer je comfortabel wil zitten.

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Heb je jouw droomstoelen gezien op onze website? Dan is het tijd om de eettafel stoelen met armleuning te gaan bekijken bij een van onze verkooppunten. Deze bevinden zich door het hele land, er is er dus altijd een bij jou in de buurt! Op deze manier krijg je een goed beeld van de eetkamerstoelen en kun je e ook meteen testen. Stel de stoelen helemaal naar wens samen en dan kunnen wij voor je aan de slag! Jouw nieuwe eetkamerstoelen worden helemaal met de hand gemaakt in onze Europese fabriek.

Waarom UrbanSofa?


Bij UrbanSofa worden jouw stoelen helemaal met de hand gemaakt. We leveren onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw eetkamerstoelen zijn daarom wel tot 50% voordeliger. Daarnaast is alles bij UrbanSofa in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.