4 persoons eettafel


Ben je op zoek naar een 4 persoons eettafel? Bij UrbanSofa vind je een ruime collectie eettafels welke in diverse formaten te verkrijgen. Bekijk onze hardhouten tafels met metalen onderstel!

Afmeting

Weet je niet goed welke afmeting je moet kiezen voor een eettafel voor 4 personen? Dit is een keuze die afhankelijk is van de vorm eettafel die je kiest. Daarnaast heeft de maat van je eetkamerstoelen en de keuze van het onderstel ook invloed. Een tafel met het formaat 160×90 cm is perfect wanneer je op zoek bent naar een 4 persoons eettafel. Aan een tafel met dit formaat kun je aan beide lange zijdes van de tafel twee eetkamerstoelen kwijt.

Ronde tafel

Naast een rechthoekige eettafel kun je ook kijken naar een eettafel met ronde vorm. Een ronde tafel neemt minder ruimte in beslag. Je kunt er makkelijk om heen lopen en er zitten geen vervelende hoeken aan. Het fijne aan een ronde tafel is dat je gemakkelijk stoelen bij kunt schuiven, wanneer er gasten over de vloer komen. De UrbanSofa ronde eettafel Robin is te verkrijgen in 120 cm of 150 cm. Wanneer je vier personen kwijt wilt, kies je voor de Robin 120 cm.

Duurzame eettafel

UrbanSofa heeft een ruime collectie eettafels. Elk model is in diverse formaten te verkrijgen. Je vindt dus altijd een eettafel voor 4 personen! De UrbanSofa eettafels zijn allemaal met de hand gemaakt van Acaciahout en bevatten het Vriksh keurmerk, wat inhoudt dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Bij de productie wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Metalen onderstel

Onze houten tafels bevatten een metalen onderstel. Een metalen poot geeft een stoere, exclusieve uitstraling aan je 6 persoons eettafel. Je kunt kiezen uit een X-leg, U-leg of Spider leg. Al deze onderstellen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Je kunt ook zelf bepalen waar het onderstel onder de tafel komt. Zo kun je helemaal zelf je eettafel voor vier personen naar wens samenstellen! Vind je een metalen onderstel toch helemaal niks? Bij UrbanSofa hebben we ook houten eettafels die met een kloosterpoot te verkrijgen zijn.

Eetkamerstoelen

Je creëert een eethoek voor 4 personen door je nieuwe tafel te combineren met zes mooie eetkamerstoelen. Bij UrbanSofa vind je vele modellen eetkamerstoelen. Ga jij voor een simpel, strak model of ga jij voor een luxe eetkamerfauteuil? Al onze stoelen zijn in meer dan 200 meubelstoffen te verkrijgen waardoor jouw nieuwe eethoek altijd perfect bij de rest van je interieur aansluit!

Bezoek een UrbanSofa verkooppunt

Wil jij de tafels en eetkamerstoelen van UrbanSofa met eigen oog bekijken? Bezoek dan één van de UrbanSofa verkooppunten! Met verkooppunten door het hele land is er altijd een bij jou in de buurt! Meer weten? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!