Industriële tafel


Denk je aan industrieel, dan denk je aan ruwe materialen zoals hout, staal en beton. De industriële woonstijl kenmerkt zich door een ruimtelijke inrichting met een sterk karakter. Er wordt veelal gebruikgemaakt van strakke lijnen en kleuren als wit, naturel, grijs, zwart en metaal behoren tot het palet. Spreekt deze woonstijl je aan en bent je op zoek naar een unieke industriële tafel? Dan ben je bij UrbanSofa aan het juiste adres. Je vindt bij ons prachtige industriële tafels van topkwaliteit.

Een industriële eettafel op maat

Een tafel vinden in die industriële stijl die helemaal aan jouw wensen voldoet, dat is niet altijd even makkelijk. Nu gelukkig wel. Bij ons vind je namelijk verschillende uitvoeringen houten eettafels die in verschillende afmetingen leverbaar zijn. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om uit drie verschillende onderstellen in drie verschillende kleuren te kiezen. Ieder houten tafelblad heeft een eigen tekening. Elk meubelstuk wordt bij UrbanSofa met de hand gemaakt waardoor je dus altijd een uniek product in huis haalt.

Mix and match

Een industriële tafel is een echte eyecatcher in je huis. Zet hier prachtige stoelen omheen en hang een lamp in dezelfde woonstijl boven de tafel. Zo creëer je de ultieme industriële look. Naast industriële tafels kun je bij ons ook terecht voor stoelen, banken, vloerkleden en accessoires. Deze items zijn gemakkelijk binnen ieder interieur te plaatsen, omdat de meubels naar eigen smaak zijn te personaliseren. De industriële stijl is erg veelzijdig waardoor het gemakkelijk is je eigen sfeer creëren. Voordat je op zoek gaat naar meubels is het belangrijk dat je goed nadenkt over de ruimte om zo de afmetingen te kunnen bepalen. Ook is het slim om te bedenken hoe de rest van je interieur eruitziet. Zo kun je gemakkelijker keuzes maken.

Duurzaam ondernemen

bij UrbanSofa produceren we al heel wat jaren duurzame zitmeubelen en tafels voor een scherpe en eerlijke prijs. Hoge kosten vermijden we door dure tussenschakels uit het productieproces te halen. Design en productontwikkeling houden we in eigen beheer, zodat we zeker weten dat we jou de allerbeste kwaliteit bieden. We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen. In het productieproces doen we er alles aan om onze ecologische voetprint zo laag mogelijk te houden.

Persoonlijk advies nodig?

Wij verzekeren je dat je voor onze prachtige industriële tafels nooit te veel hoeft te betalen. UrbanSofa levert je nieuwe tafel rechtstreeks bij een verkooppunt naar wens. We bieden een garantie van 3 jaar na de aankoop van je tafel, omdat wij volledig achter onze producten staan. Garantiegevallen worden beter en sneller afgehandeld, je zit bij ons namelijk direct bij de bron. Dit betekent meer zekerheid voor jou en betere service. In de UrbanSofa collectie van 2018 hebben we de mooiste eettafels en salontafels opgenomen. Shop slim en neem een kijkje tussen onze collectie. Vind je het lastig een keuze te maken tussen het dat aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten voorzien je graag van advies. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen als je een specifieke vraag hebt over een van onze tafels of een ander product. We helpen je graag verder zodat je een geschikte aankoop verricht bij één van onze UrbanSofa verkooppunten.