Stoere tafels


Stoere tafels hebben een ruwe uitstraling en zijn echte eyecatchers in jouw interieur. Meubels in deze stijl zijn gemaakt van grove materialen zoals staal en leer. Het grote voordeel van stoere tafels is dat deze passen bij diverse woonstijlen. Van industrieel tot landelijk en modern: mix en match jouw stoere tafel met jouw favoriete accessoires. UrbanSofa heeft een mooie collectie stoere houten tafels voor je samengesteld die ook nog eens te personaliseren zijn.

Stoere tafels combineren

De stoere tafels die je bij UrbanSofa kunt vinden, passen perfect in haast elk interieur. Houd je van een industriële woonstijl? Combineer de tafel dan met strakke donkere stoelen met stalen poten. Wil je graag een landelijke look creëren in jouw woonkamer of eetkamer? Kies dan voor stoffen stoelen in lichte kleuren. Ook kun je kiezen voor een houten bank met een schapenvacht kleed eroverheen. Maak eventueel een moodboard en zo heb je beter voor ogen waar je naar op zoek wilt.

Scherp geprijsde stoere tafels

UrbanSofa verzekert je van hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen. Daar komt nog eens bij dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo houden we onze ecologische voetprint tijdens het hele proces zo laag mogelijk. Onze fabrieken staan in Europa en we voldoen aan alle strenge milieueisen. Hoe het mogelijk is om zulke mooie meubelen tegen zulke scherpe prijzen aan te bieden? Wij leveren rechtstreeks vanuit onze fabriek naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Hierdoor schakelen we tussenpartijen uit en daar profiteer jij van. Door de rechtstreekse levering schakelen we dure op- en overslag processen uit en hebben onze vrachtwagens de schoonste motoren. Door deze werkwijze te hanteren ben je verzekerd de beste banken en vooral fijn: altijd goed geprijsd.

Vakmanschap

Als je kiest voor een stoere tafel van UrbanSofa dan kies je voor puur vakmanschap. Al onze meubelen worden met de hand gemaakt. Van de eerste poot en plank tot het laatste knoopje van de bank. We verzekeren je dat je een uniek product in huis haalt. Al onze meubels zoals banken en stoelen zijn voorzien van een UrbanSofa merklabel. Voorkom teleurstelling en verzeker jezelf ervan dat je een echte UrbanSofa in huis hebt. Kom je er zelf niet goed uit en kun je wel wat persoonlijk advies gebruiken? Laat het ons gerust weten, want wij staan graag voor je klaar. Je vindt onze verkooppunten door heel Nederland, dus er is altijd een verkooppunt bij jou om de hoek.