Skip to content
test 9 1
Gezien op TV: Bruuts

In deze aflevering van Way of Living introduceert Harm aan Sanne: Bruuts, Design By Nature. Een eigen label voor de schitterende tafelcollectie van UrbanSofa. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, met de unieke Tafel Configurator creëer je zelf je persoonlijke Bruuts eettafel. Sanne kan niet wachten om met de configurator aan de slag te gaan!

Bruuts Collectie

Met trots presenteren wij onze Bruuts tafel collectie. Uitgebreid dineren, lang natafelen, de eettafel is de plek waar je samenkomt. Met een tafel van Bruuts creëer je moeiteloos een heerlijke setting voor jouw interieur. Onze Bruuts collectie bestaat uit eigenzinnige modellen, stuk voor stuk gemaakt van duurzame materialen. Van een robuuste boomstamtafel tot stijlvol marmer of stoer natuursteen. Elke eettafel uit de Bruuts collectie is uniek en beschikbaar in verschillende afmetingen en combinaties. Bruuts nu al op TV en binnenkort te bewonderen door heel Nederland!

Bruuts Melrose eettafel Kloosterpoot Kate eetkamerfauteuil Soho Dark Forest website
UrbanSofa Niek Eetkamerstoelen Soho Golden Sun Stonefield Recht website
Bruuts Stonefield Recht tafelblad website

De Stonefield

Afmeting: 200 x 100  | Onderstel: Spider Leg

Ben jij op zoek naar die ene unieke eettafel? Onze exclusieve Stonefield collectie is ingelegd met echt natuursteen. Dat maakt de Stonefield niet alleen
bijzonder mooi om te zien, elke tafel is uniek! Door de strakke en stijlvolle
vormgeving, die makkelijk te combineren is met verschillende eetkamerstoelen, is de Stonefield een echte blikvanger!

Mix & Match jouw Bruuts

Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom net zoals Sanne zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator. Select de looks en wij regelen de rest!

Aflevering 2 Bruuts Sanne tablet 2
UrbanSofa Brody eetkamerfauteuil Versailles Umber Woodbury eettafel Wooden Block Leg website
Bruuts Woodbury eettafel Wooden Block Leg detail website

De Woodbury Live Edge

Afmeting: 240 x 100  | Onderstel: Wooden Block Leg

Ben je op zoek naar een robuuste, stoere eettafel met een tijdloos design? De Woodbury Live Edge is maar liefst 7.5 cm dik en is gemaakt van duurzaam hardhout. Deze prachtige boomstamtafel geeft jouw woonkamer het speciale chique tintje die het verdient. Combineer het blad en onderstel en creëer jouw eigen unieke Bruuts Woodbury Live Edge eettafel!

Way of Living gemist?

Bekijk de aflevering van Way of Living nog eens rustig terug op ons Youtube kanaal van Bruuts & UrbanSofa. Volg ons ook op onze andere social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Zo blijf je altijd op de hoogte en zie je genoeg interieur inspiratie voorbij komen! 

Bruuts nu al op TV en binnenkort te bewonderen door heel Nederland!

Pre-Order bij onze Bruuts verkooppunten

Wil je meer info over onze Bruuts collectie? Bezoek dan een van de Bruuts verkooppunten. Met verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Meer weten? Neem contact met ons op!