Andalusië Silver Bijzettafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Onderstel met of zonder onderblad!

Houd jij van chique en shiny? Dan kan de Andalusië bijzettafel niet ontbreken in jouw interieur! De Andalusië tafelserie is met zijn uitstraling een echte eyecatcher in huis. Het zilveren blad bevat prachtige, fijne details en is gecombineerd met een metalen onderstel. Deze is te verkrijgen met of zonder onderblad.

Bekijk de Andalusië productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Bijzettafel:

€ 229,-   € 149,-

Andalusië Silver Bijzettafel

Het blad van de Andalusië Silver bijzettafel heeft een prachtig motief geïnspireerd uit de patronen die we tegenkwamen in de Indiase cultuur. Dit motief wordt zorgvuldig door onze ambachtslieden in het metalen blad geslagen. Het onderstel van de tafels is gemaakt van zwart metaal en geeft de Andalusië een hedendaagse uitstraling. De Andalusië is een resultaat van jarenlange kennis en puur vakmanschap.

De Andalusië is in meerdere formaten en met of zonder onderblad te verkrijgen. Ideale bergruimte voor je favoriete boek of een heerlijke strak en opgeruimd design.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice