Aspen Fauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!
✓  Verkrijgbaar als fauteuil en sofa!


De Aspen geeft een prachtige, luxe uitstraling aan je interieur. De grote, ronde zit in combinatie met een gebogen rug met capiton maakt dit tot een exclusief meubelstuk.

Bekijk de Aspen productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Fauteuil:

€ 999,-   € 695,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Aspen Fauteuil

De Aspen fauteuil is in twee formaten te verkrijgen. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 200 meubelstoffen. De Aspen wordt speciaal voor jou gemaakt in onze eigen fabriek!

Bekijk de Aspen productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice