Brandon Hoekbank

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!
Stel zelf je bank samen!

Prachtige aanwinst in onze zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele bank met een strakke finish.

Bekijk de Brandon Hoekbank productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Hoekbank:

€ 3199,-   € 1795,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Brandon Hoekbank

Prachtige aanwinst in onze zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele bank met een strakke finish.

De brede armleuningen geven de Brandon een krachtige stoere uitstraling, maar door de oversteek van de zitkussens heeft dit bankstel toch een landelijk en exclusief tintje.

De Brandon hoekbank is voorzien van een geoptimaliseerde zithoek die zorgt voor het unieke UrbanSofa loungecomfort.

De Brandon wordt geheel gemaakt met materialen die normaal alleen worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs.

Het Brandon model is leverbaar als bank, loungebank en hoekbank. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice