Damian Hoekbank

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Onze UrbanSofa Damian bank is niet alleen een superstoere bank, maar hij zit ook nog eens heerlijk comfortabel. Het kenmerkende vaste zitgedeelte straalt de luxe uit die jouw woonkamer verdient. Deze robuuste leefbank is met recht een verrijking voor ieder interieur.

Bekijk de Damian productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Hoekbank:

€ 2849,-   € 1895,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Damian Hoekbank

Onlangs geïntroduceerd en nu al een bestseller in onze collectie. Onze UrbanSofa Damian hoekbank is niet alleen een superstoere bank, maar zit ook nog eens heerlijk comfortabel.

Het kenmerkende vaste zitgedeelte straalt de luxe uit die jouw woonkamer verdient en het zit heerlijk zacht. Deze robuuste leefbank is met recht een verrijking voor ieder interieur.

Ben jij op zoek naar een nieuwe stoere bank? Dan mag deze Damian bank niet op jouw moodboard ontbreken. Een bank die je echt even gezien moet hebben. Uiteraard is ook deze UrbanSofa helemaal naar wens samen te stellen. Kies jouw favoriete bekleding uit maar liefst 200 stoffen en kleuren en creëer je eigen persoonlijke zitcombinatie. Houten pootjes of liever stalen pootjes? Het kan allemaal.

Alle keuzes gemaakt? Wij produceren vervolgens je nieuwe UrbanSofa Damian bank persoonlijk voor jou in onze Europese topfabriek en leveren hem rechtstreeks af bij het door jouw gekozen UrbanSofa verkooppunt.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice