Skip to content
Eetkamerfauteuils collectie

Eetkamerstoelen

Persoonlijk voor jou!

Zoals je van UrbanSofa gewend bent, kun je ook jouw eetkamermeubels helemaal naar jouw wens stijlen. Ga je voor een schitterende eetkamerfauteuil, een eetkamerbank of een trendy barstoel. Met de keus uit meer dan 200 stoffen en diverse opties maak je ook jouw eetkamer helemaal van jou!

Duurzaam zonder meerprijs

Dat duurzaam jouw niets hoeft te kosten roepen wij al een tijdje. Onze producten gemaakt met aandacht voor mens en milieu. Wij van UrbanSofa vinden dat eigenlijk vanzelfsprekend. Waar mogelijk gebruiken we gerecycled materiaal zoals bijvoorbeeld voor onze verpakkingen en we zorgen ervoor dat alle materialen die wij gebruiken op hun beurt ook weer te recyclen zijn. De extra kosten verdienen we terug door bijvoorbeeld onze fabriek van warmte te voorzien met co2 neutrale bandstof die we maken van ons eigen houtafval. Ook rijden we maar relatief korte afstanden en doen we dat bovendien met de nieuwste en zuinigste vrachtwagens.

Meer lezen over ons mooie bedrijf? Kijk dan eens hier: UrbanSofa, Over Ons.

Color Your Life!

De mooiste stoffen van over de hele wereld hebben we voor je samengebracht in 4 prachtige stalenboeken. Maar welke het wordt dat bepaal jij natuurlijk helemaal zelf! Je hebt een keus uit meer dan 200 stoffen!