Jaxon Loungebank

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 160 stoffen!
Stel zelf je bank samen!

Een eigentijdse bank waarbij het zitcomfort evenveel aandacht heeft gekregen als het design.

Bekijk de Jaxon Loungebank productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungebank:

€ 2499,-   € 1395,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 160 meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Jaxon Loungebank

Met gepaste trots presenteren we onze Jaxon sofa. Een heerlijke bank met een fantastische zit.

Onze Jaxon modelserie blinkt niet alleen uit in design maar zit ook nog eens heerlijk. Onze designers zijn er weer in geslaagd om een zeer eigentijdse bank te ontwerpen waarbij het zitcomfort evenveel aandacht heeft gekregen als het design. Met zijn vastgestoffeerde zitkussens is de bank niet alleen comfortabel maar ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Een heerlijk bank die past in elk inrichting. De Jaxon bank is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen dus er is altijd een opstelling die perfect in jouw interieur past.

Ben jij op zoek naar een moderne of juist stoere bank die ook nog eens heerlijk zit? Dan mag de Jaxon zeker niet op jouw wensenlijstje ontbreken. Kom eens naar een van onze ruim honderd verkooppunten om de Jaxon bank uit te proberen. Succes gegarandeerd.

Heb je jouw Jaxon bankstel helemaal naar wens samengesteld? Dan gaan wij voor je aan de slag in onze fabriek. Op duurzame wijze wordt jouw persoonlijke Jaxon helemaal met de hand gemaakt. Echt vakmanschap dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven. Zodra jouw unieke Jaxon klaar is wordt hij met een van de nieuwste en schoonste vrachtwagens rechtstreeks vanuit onze fabriek bij jouw verkooppunt bezorgt en kan het genieten beginnen.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice