Lauren Loungebank

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


De Lauren is een prachtige aanwinst in onze collectie. De rug met bogen in combinatie met de fraai vormgegeven armleuningen zorgt voor een chique uitstraling.

Bekijk de Lauren productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungebank:

€ 2699,-   € 1795,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Lauren Loungebank

De Lauren is een echte eyecatcher in huis! De bank in leverbaar in meer dan 200 meubelstoffen, talloze opstellingen, maten en opties.

In onze eigen Europese fabriek wordt jouw Lauren helemaal met de hand gemaakt. Met de Lauren haal jij een prachtig meubelstuk in huis!

Bekijk de Lauren productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice