Livingston Eetkamerstoel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Livingston is eigentijds en stoer, maar met de juiste stof ook zeker landelijk en romantisch.

Bekijk de Livingston productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerstoel:

€ 199,-   € 129,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Livingston Eetkamerstoel

De Livingston eetkamerstoel in een geweldige aanwinst voor onze collectie. De Livingston is naar keuze leverbaar met armleuningen voor extra comfort of zonder armleuningen, zodat ze lekker praktisch en makkelijk te hanteren zijn.

De Livingston eetkamerstoel wordt helemaal met de hand gemaakt in onze Europese topfabriek en daardoor kun je kiezen uit maar liefst 200 verschillende stoffen. Zo maak je van de Livingston eetkamerstoel een echte blikvanger in jouw interieur. Een keuze om trots op te zijn.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice