Logan Loungebank

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!
Stel zelf je bank samen!

Onze UrbanSofa Logan is een fantastisch nieuw model waar we bijzonder trots op zijn. Dit model past zich volledig aan aan jouw interieur. Stoer, robuust, industrieel of landelijk, het maakt niet uit. Kies jouw favoriete bekleding en de Logan is als een maatpak voor je huiskamer.

Bekijk de Logan Loungebank productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Loungebank:

€ 2099,-   € 1395,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Logan Loungebank

Onlangs geïntroduceerd en niet voor niets nu al een absolute topper.

Onze UrbanSofa Logan is een fantastisch nieuw model waar we bijzonder trots op zijn.Dit model past zich volledig aan aan jouw interieur. Stoer, robuust, industrieel of landelijk, het maakt niet uit. Kies jouw favoriete bekleding en de Logan is als een maatpak voor je huiskamer.

De Logan is er natuurlijk niet alleen voor gemaakt om er mooi uit te zien. Het zitcomfort is zoals je van ons gewend bent een van de beste in de markt. Omdat wij weten dat comfort een persoonlijke beleving is kun je ook onze Logan krijgen in drie verschillende zitcomforts en twee verschillende zitdieptes. Kom lekker proefzitten in een van onze verkooppunten en stel je eigen UrbanSofa Logan Samen!

Ben je klaar met het samenstellen van jouw persoonlijke Logan? Dan gaan wij aan de slag in onze fabriek. Wij maken jouw persoonlijke Logan en leveren hem af bij jouw verkooppunt. Natuurlijk houden we bij de productie rekening met mens en milieu en houden we de kosten laag. Zo krijg jij jouw persoonlijke bank voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice