Lorraine Sofa

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Stel zelf je bank samen!
✓  Kies uit talloze opstellingen en 200+ stoffen!


Met de Lorraine sofa hebben we een unieke bank in onze collectie. Herkenbaar en tijdloos design gaan naadloos samen met heerlijk loungecomfort.

Bekijk de Lorraine productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Sofa:

€ 1799,-   € 1195,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Lorraine Sofa

Met de Lorraine hebben we een unieke bank in onze collectie. Herkenbaar en tijdloos design gaan naadloos samen met heerlijk loungecomfort.

Standaard geleverd met een superzachte latex vlokvulling voor een stijlvol karakter en een fantastische zit.

Combineer naar hartenlust met verschillende stoffen en kussens of maak het geheel compleet met een mooie bijpassende plaid. De Lorraine wordt vervolgens helemaal naar wens voor jouw geproduceerd.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice