Memphis Fauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

Met de Memphis kun je heerlijk, koninklijk genieten. De afgeronde hoeken en de naar buiten staande pootjes zorgen voor een prachtige vormgeving.

Bekijk de Memphis productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Fauteuil:

€ 999,-   € 695,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Memphis Fauteuil

Met de Memphis fauteuil kun je heerlijk, koninklijk genieten. De afgeronde hoeken en de naar buiten staande pootjes zorgen voor een prachtige vormgeving.

De Memphis is verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen en ledersoorten waardoor deze fauteuil in vele woonstijlen geweldig tot zijn recht zal komen. Een fauteuil om trots op te zijn!

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice