Newport Fauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!
✓  Met keerbaar rugkussen!


De Newport fauteuil lijkt rechtstreeks overgenomen uit de nieuwste woonmagazines. Een prachtige fauteuil met heerlijke zit. De Newport komt standaard met een doorgestikte rugkussen die keerbaar is. De achterzijde is niet doorgestikt. Zo kies je zelf de mooiste kant of wissel je af en toe af.

Bekijk de Newport productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Fauteuil:

€ 849,-   € 595,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Newport Fauteuil

De Newport fauteuil lijkt rechtstreeks overgenomen uit de nieuwste woonmagazines. Een prachtige fauteuil met een heerlijke zit. De Newport komt standaard met een doorgestikte rugkussen die keerbaar is. De achterzijde is niet doorgestikt. Zo kies je zelf de mooiste kant of wissel je af en toe af.

Net als al onze fauteuils is ook de Newport leverbaar in meer dan 200 verschillende stoffen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse zitcomforts en verschillende opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice