Skip to content

Owen

Salontafel
geen
€ 329,-
maar
€ 219,-
geen
€ 329,-
maar
€ 219,-

Owen

Salontafel
geen
€ 329,-
maar
€ 219,-
Rond is het nieuwe vierkant. Met een prachtig blad van doorleeft hardhout past de Owen salontafel perfect in jouw interieur!
Ook verkrijgbaar in:
UrbanSofa Owen Salontafel Met Onderblad Website
Owen
Bijzettafel
Owen Salontafel

Rond is het nieuwe vierkant, dus met de Owen salontafel is jouw interieur weer helemaal bij de tijd. Het gebruik van mooie materialen, zoals massief hardhout en zwart staal geven de Owen tafelserie een prachtige, exclusieve uitstraling. De tafels zijn leverbaar in een versie met of zonder onderblad. Ideale bergruimte voor je favoriete boek en de afstandbediening of een heerlijk, strak en opgeruimd design. Elke ronde bijzettafel wordt volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. Hierdoor is elke tafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is geheel massief (dus niet opgedikt!*). Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.