Parma Fauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Parma fauteuil is een heerlijke, stoere en robuuste fauteuil met een unieke zit.

Bekijk de Parma productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Fauteuil:

€ 749,-   € 495,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Parma Fauteuil

Met trots introduceren we de Parma fauteuil in onze collectie. Een heerlijke stoere en robuuste fauteuil met een unieke zit.

Een verend interieur in de rug geeft deze armfauteuil een fantastisch comfort. Werkelijk een stoel die je geprobeerd moet hebben.

Uiteraard is ook de Parma geheel af te stemmen op je eigen interieur. Nadat je heb gekozen uit een van de ruim 200 stoffen wordt de Parma voor jouw geproduceerd. Uiteraard doen we dat gewoon hier in Europa en uitsluitend met de beste materialen.

Een topstoel uit onze collectie nu voor een wel heel schappelijke prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice