Portland Eetkamerstoel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Portland eetkamerstoel is een schitterende eetkamerstoel uit de UrbanSofa Lifestyle collectie. De combinatie van ronde en strakke vormen zorgen voor een prachtige vormgeving.

Bekijk de Portland productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerstoel:

€ 239,-   € 169,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Portland Eetkamerstoel

De Portland is een schitterende eetkamerfauteuil uit de Lifestyle collectie. Een eetkamerstoel met een tijdloos design en een heerlijk comfort.

De combinatie van ronde en strakke vormen maakt dat deze stoel naadloos past in elke stijl en ieder interieur. Stoer, landelijk of romantisch het kan allemaal.

Kies zelf een stof en een kleur uit onze enorme collectie en geniet van deze speciaal voor jouw gemaakte eetkamerstoelen. Het hardhouten frame kan naar keuze in massief eiken of in prachtig zwart uitgevoerd worden.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice