Raven Barstoel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!
✓  Ook verkrijgbaar als eetkamerfauteuil!


De Raven barstoel is een fantastische bestseller uit de UrbanSofa collectie nu wel heel scherp geprijsd. De rug bevat een prachtig stiksel wat in vijf verschillende varianten verkrijgbaar is. Daarnaast zijn de poten van de Raven barstoel in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor de Raven geschikt is voor iedere bartafel.

Bekijk de Raven productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Barstoel:

€ 429,-   € 299,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Raven Barstoel

De Raven is een fantastische bestseller uit de UrbanSofa collectie nu wel heel scherp geprijsd.

Deze stoere, robuuste barstoel vind je niet voor niets alleen in de allerbeste restaurants. Door het handgemaakte comfortabele interieur is een lange avond tafelen namelijk geen enkel probleem.

Een heerlijke stoel om aan tafel te lezen of een hele avond te borrelen met je beste vrienden.

Van stoer tot vintage en van modern tot romantisch, door de keuze uit al onze stoffen doet deze eetkamerstoel het voortreffelijk in elk interieur.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice