Robin Salontafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende kleuren onderstellen!

Niets zo gezellig en speels als een ronde salontafel. Niet voor niets is onze razend populaire Robin eettafel daarom nu ook verkrijgbaar als salontafel!

Bekijk de Robin productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Robin salontafel:

€ 569,-   € 379,-

Robin Salontafel

Al onze tafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Robin tafelcollectie hebben daardoor een schitterende, rijke uitstraling. Elke salontafel is uniek, je haalt dus een zeer exclusief meubel in huis.

De tafelbladen uit de Robin collectie zijn tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Robin ronde salontafelcollectie biedt een keuze uit verschillende kleuren onderstellen. De trendy spinpoot is verkrijgbaar in stoer zwart, maar ook in het Pure Steel of Chrome.  De prijzen op onze website zijn altijd inclusief een onderstel naar keuze.

Bij de productie van onze hardhouten tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import en een zeer efficiënt logistiek systeem garanderen wij de beste prijs van Nederland. Dat is UrbanSofa. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle tafels in onze collectie zijn geheel massief.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice