Skip to content

Rocco

Sidetable
geen
€ 529,-
maar
€ 349,-
geen
€ 529,-
maar
€ 349,-

Rocco

Sidetable
geen
€ 529,-
maar
€ 349,-
De Rocco sidetable is een stoere en robuuste sidetable. Het massieve blad in combinatie met het metalen onderstel maakt de Rocco een echte eyecatcher!
Ook verkrijgbaar in:
UrbanSofa Lombardo Fauteuil Bergamo Fur Steel Rocco Hoektafel U Poot Large Zwart Website 1
Rocco
Hoektafel
UrbanSofa Rocco Sidetable Toulouse Eetkamerfauteuil Napels Deep Ocean Website 1
Rocco
TV dressoir
UrbanSofa Rocco Salontafel U Poot Large Zwart Website
Rocco
Salontafel
UrbanSofa Raven Presto Eetstoel Dursy Light Grey Rocco Eettafel Spinpoot Zwart Website 1
Rocco
Eettafel
UrbanSofa Napoli Barkruk Nathan Sand Rocco Bartafel U Poot Large Zwart Website 1
Rocco
Bartafel
Rocco Sidetable

Alle sidetables worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke sidetable uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.