Rochdale Eettafel

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Kies uit verschillende formaten!

De Rochdale eettafel heeft een blad van prachtig ingelegd, massief hardhout met een eigentijds zwart onderstel.

Bekijk de Rochdale productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke formaten, afmetingen, prijzen en opties.

Eettafel vanaf:

€ 1049,-   € 695,-

Rochdale eettafel

Eten in een romantische sfeer aan een prachtige houten tafel. Onze landelijke tafels uit de Rochdale serie stralen pure rijkdom en kwaliteit.

Prachtig ingelegd massief hardhout op een eigentijds zwart onderstel. De Rochdale tafels bestaan uit een complete serie van salontafel, eetkamertafels, haltafels en hoektafeltjes.

De Rochdale tafelserie is gegarandeerd de blikvanger voor je interieur. Een serie waar je niet op uitgekeken zult raken. Optioneel kan het blad in drie kleuren worden geolied. Naast onbehandeld laten is het ook mogelijk de tafel af te werken met een grey-wash, rustieke olie of transparante olie.

Bij de productie van onze hardhouten tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import en een zeer efficiënt logistiek systeem garanderen wij de beste prijs van Nederland. Dat is UrbanSofa. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice