Skip to content
RTL4 Way of Living - Tommy hoekbank
Way of Living - Stel je perfecte bank samen!

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Bij UrbanSofa kun je helemaal zelf je bankstel samenstellen. Zo kies je zelf de perfecte bank voor jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een compacte 2-zitter of een enorme U-hoekbank, alles is mogelijk! Sanne van Way of Living komt weer op bezoek bij Harm en hij laat haar alle mogelijkheden van de UrbanSofa collectie zien, van enorme hoekbanken tot elektrische bankstellen met technische snufjes!

Tommy hoekbank

Opstelling: U-hoekbank |  Stof: Byron Liver

Sanne is onder de indruk van deze mega grote Tommy U-hoekbank! De Tommy heeft een extra diepe zitting en is voorzien van meerdere rugkussens, dit zorgt voor een heerlijke loungebeleving. 

RTL 4 Way of Living - Tommy hoekbank
UrbanSofa Auxerre Presto Loungebank Arm R Catania Golden Sun TVmodus Mundra Gold Vloerkleed Website

Calore sofa

Opstelling: OTM+1.5+1.5R  |  Stof: Catania Golden Sun

De Auxerre is voorzien van een elektrische relax-functie. Met één druk op de knop gaat de bank in de relax-stand! Je kunt zelf kiezen welke delen je wilt voorzien van deze functie. Met keuze uit 200+ stoffen, diverse rugkussens en verschillende armleuningen kun je de Auxerre geheel naar wens samenstellen. 

Auxerre sofa

Opstelling: 1.5R+1.5 |  Stof: Sevilla Dark Brown

Ook de opstelling van de Auxerre kan uiteraard naar wens worden aangepast. Harm laat een compacte 2-zitter zien waarbij het linker zitgedeelte is voorzien van de elektrische relax-functie. Hij is voorzien van Brooklyn rugkussens en smalle armleuningen, uiteraard kan dat ook worden aangepast. 

UrbanSofa Auxerre Brooklyn Sofa Arm S Sevilla Dark Brown Relaxmodus Website
UrbanSofa Calore Fauteuil Versailles Smoked Oak Website

Calore fauteuil

Stof: Versailles Smoked Oak | Opties: Houten poot

Terwijl Harm vertelt over de Auxerre zit hij op de comfortabele Calore fauteuil. Deze fauteuil heeft dankzij de ronding in het frame en de banen in de rugleuning een jaren 60 retro-look. De Calore is ook leverbaar met een handige draai-poot. 

Stel hem op!

Je nieuwe UrbanSofa moet natuurlijk precies passen op de plek waar jij hem wenst. Een grote loungebank, een kleine bank of een mega bank? Geen probleem! Een 4 zits bank, een hoekbank of grote U-bank?  Gaat lukken! Bij UrbanSofa is elk model verkrijgbaar in talloze opstellingen. Door het vrijuit combineren van alle elementen lukt het daarom altijd om jouw gewenste opstelling te maken.

Lekker Loungen!

UrbanSofa is natuurlijk niet voor niets de maker van het lekker loungen. Hoe mooi jouw nieuwe bank ook is, hij moet natuurlijk bovenal heerlijk zitten. Maar wat is heerlijk? Dat bepaal je bij ons gewoon zelf! We hebben maar liefst 3 verschillende zitcomforts waaruit je kunt kiezen. Ga je voor de heerlijk zachte Comfort Seat , de wat stevigere Hard Seat of het ultieme comfort van de UrbanSofa Pock-IT Seats? Jij kiest en zo hoort dat ook vinden wij.

Kom op de koffie bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten en ervaar zelf jouw favoriete zitcomfort.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.

Alvast je persoonlijke UrbanSofa samenstellen? Ga dan naar onze Configurator!