San Remo Sofa

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 160 stoffen!
Stel zelf je bank samen!

De enige echte UrbanSofa San Remo. De romantische chesterfield uit de Country&Lifestyle collectie.

Bekijk de San Remo Sofa productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Sofa:

€ 1599,-   € 895,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 160 meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

San Remo Sofa

De enige echte UrbanSofa San Remo. De romantische chesterfield uit de Country&Lifestyle collectie. Het prachtige diepe capitonnage maakt deze landelijke sofa tot de eyecatcher van ieder interieur.

De heerlijk diepe zit in combinatie met de UrbanSofa “Comfort Seat” kussens zorgen voor een perfecte loungebeleving. Naar wens kunnen de binnenkussens worden vervangen voor hardere zitkussens of een Latex vlokvulling voor de ultieme lounge ervaring.

Elke San Remo wordt per klant geheel ambachtelijk geproduceerd met de beste materialen zoals we die normaal alleen terugvinden in het topsegment. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice