SBS6 De Grote Tuinverbouwing – Aflevering 10


De dochter van Jeanette vond dat het tijd was voor verandering, dus gaf ze haar moeder als verassing op voor de Grote Tuinverbouwing. Hoewel Jeanette best tevreden is met haar inrichting, gaat Djamilla de kleine ruimte een stuk lichter maken. Er komt een heerlijke relaxsofa en een prachtige nieuwe eethoek.

UrbanSofa Auxerre Sofa


Stof: Montreux Light Grey | Opstelling: 1,5XLR + 1,5XL

Omdat de woonkamer vrij smal is, moest Djamilla daar rekening mee houden tijdens het samenstellen van het bankstel. Ze heeft gekozen voor de Auxerre sofa die uitgevoerd is met een elektrische relax-functie. Met 1 druk op de knop gaat de bank in relax stand, zo kan Jeanette heerlijk loungen!

Auxerre Sofa

UrbanSofa Kate Eetkamerfauteuil


Stof: Linate Light Grey

Voor de eethoek van Jeanette heeft Djamilla gekozen voor heerlijk comfortabele eetkamerfauteuil. De Kate heeft een gecapitonneerde rugleuning wat je ook terug ziet in de armleuningen. Ze heeft de eetkamerfauteuils laten stofferen in een mooie, grijze stof en gekozen voor raw poten.

Kate Eetkamerfauteuil

UrbanSofa Ronan Fauteuil


Stof: Ashton Sand

Een comfortabele fauteuil kan niet ontbreken in een zithoek. Djamilla heeft gekozen voor de Ronan fauteuil waarbij de rugleuning voorzien is van banen. Het hoge, zwarte pootje zorgt voor een ruimtelijk effect.

Ronan Fauteuil

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.