SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 17


Mariëlle en Christian zijn nog maar kort geleden trotse ouders geworden van Kiki! Samen wonen ze sinds een jaar in Huizen. Beide houden erg van groen, dat is ook te zien aan de vele plantjes in hun huiskamer! Toen Mariëlle en Christian verhuisden, hadden ze nog geen nieuwe meubels gekocht. De huidige bank past helemaal niet in een landelijk interieur en de woonkamer is nog geen geheel. Djamilla mag te werk gaan met een blank canvas!

UrbanSofa Colin Loungebank


Opstelling: 2,5-zits + OTM | Stof: Velvet Argent

Voor de bank heeft Djamilla gekozen voor het model Colin. De Colin is een stoere, comfortabele loungebank die voorzien is van vaste zit- en rugkussens. Djamilla heeft gekozen voor een stoere grijze velvet stof. Dit schitterende microvezel fluweel zorgt voor een bijzonder luxe uitstraling.

Colin Loungebank

UrbanSofa Monaco Eettafel


Formaat: 200×100 cm

Djamilla heeft gekozen voor de Monaco als eettafel. Dit is een strak en luchtig model met een blad van massief Acaciahout. De Monaco eettafel is verkrijgbaar in verschillende formaten, maar voor dit interieur is gekozen voor het blad van 200 cm. Zo is deze tafel ideaal voor zes eetkamerstoelen.

Monaco Eettafel

UrbanSofa Monaco TV-dressoir


Formaat: 130×45 cm | Uitvoering: met Media Tray

Voor het TV-dressoir heeft Djamilla voor hetzelfde model gekozen als de eettafel. Zo blijft er een eenheid in het interieur van Mariëlle en Christian. Onder dit TV-dressoir is er nog voldoende plek voor wat extra opbergmandjes.

Monaco TV-dressoir

UrbanSofa Owen Bijzettafel


Formaat: 50 cm | Uitvoering: zonder onderblad

Djamilla heeft gekozen voor twee ronde tafeltjes als salontafel, waaronder de Owen bijzettafel. De ronde vormen zijn een speelse tegenhanger bij de overige rechthoekige tafels. Doordat het blad van hetzelfde hout is gemaakt, blijft er toch eenheid in het geheel.

Owen Bijzettafel

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.