SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 20


Het interieur van Frank en Sylvia straalt landelijkheid uit, met als sleutelwoord: ‘sfeerhoekjes’! In die sfeerhoekjes staan fijne spulletjes van Sylvia. Er staan inmiddels echter zoveel spulletjes, dat het onoverzichtelijk is geworden. Daarom mag Djamilla vooral rust creëren en zelfs een nieuwe kleur toevoegen. Zoiets hoef je voor Djamilla geen tweede keer te zeggen!

UrbanSofa Fiore Hoekbank


Stof: Dursey Light Grey | Opstelling: ISL + 1 + Hoek + 3

Voor het interieur heeft Djamilla gekozen voor de Fiore hoekbank. Dit model is voorzien van sierlijke armleuningen en rugkussens met capiton. Djamilla heeft de bank 10 cm minder diep laten maken, zodat Frank en Sylvia goed met de voeten bij de vloer komen.

Fiore Hoekbank

UrbanSofa Calore Fauteuil


Stof: Corduroy Grey

De Calore fauteuil is een echte retro eyecatcher die prachtig tot zijn recht komt in dit interieur. Het design van de Calore fauteuil vindt zijn basis in de vormgeving van banken uit de jaren ’60. Djamilla heeft gekozen voor een sterke ribstof wat het retro effect nog meer versterkt.

Calore Fauteuil

UrbanSofa Burlington Hoektafel


Formaat: 60×60 cm | Poot: U-Poot Small White

Als salontafel heeft Djamilla gekozen voor twee losse hoektafeltjes. Het blad van deze tafels is gemaakt van prachtig, antiek Sleeperwood. Het massieve hout in combinatie met het witte staal van de poten zorgt voor een stoere uitstraling.

Burlington Hoektafel

UrbanSofa Burlington TV-Dressoir


Formaat: 160×45 cm | Poot: U-Poot Small White

Voor het TV-dressoir heeft Djamilla gekozen voor hetzelfde model tafel als de hoektafels. Zo blijft er eenheid in het interieur. Daarnaast heeft ze gekozen voor de optionele mediatray, wat erg handig is voor het opbergen van bijvoorbeeld je TV-kastje.

Burlington TV-dressoir

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.