SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 35


In weer een nieuwe aflevering van De Grote Tuinverbouwing gaan Ivo, Djamilla en het team langs bij Lilly en Jeroen. Het stel heeft in november de sleutel gekregen van hun nieuwe huis in Diemen. Jeroen en Lilly houden erg van de Scandinavische stijl met veel lichte tinten en strakke lijnen. Groen is hun lievelingskleur, want dit geeft ze een ontspannen gevoel. Reden genoeg voor Djamilla om deze kleur te gebruiken.

UrbanSofa Cesano Loungebank


Stof: Vienna Petrol | Opstelling: OTM + 2,5

Djamilla plaatst een prachtige loungebank in de kamer in een groene velvetstof. Ze heeft gekozen voor het model Cesano welke een strak uiterlijk heeft en hoge, zwartmetalen pootjes. Door de ruimte onder de bank, krijgt de woonkamer een ruimtelijke en frisse uitstraling.

Cesano Loungebank

UrbanSofa Owen Tafelserie


Formaat: Ø 50 cm & Ø 40 cm

Bij de bank plaatst Djamilla twee houten tafeltjes. De Owen bijzettafel plaatst ze voor de bank, zodat Jeroen en Lilly hier hun glazen op kwijt kunnen.  Naast de bank plaatst ze de Owen plantentafel met een grote, stoere plant erop.

Owen Tafelserie

UrbanSofa Rocco Eettafel


Formaat: 180 x 90 cm | Poot: U-Leg Small White

Voor de eethoek gebruikt Djamilla onze Rocco eettafel geschikt voor zes personen. Ze heeft gekozen voor een smalle, witte U-poot, zodat de tafel perfect past in dit Scandinavische interieur.

Rocco Eettafel

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.