Skip to content
sidetable collectie

Sidetables

Een sidetable is naast praktisch ook heel stijlvol. Een sidetable maakt die kale wand in jouw woning gelijk gezellig. Je kunt een sidetable op alle plekken in huis kwijt. Plaats hem in je hal en laat deze smalle tafel dienen als haltafel waar je snel je sleutels op kwijt kan. Op plaats een sidetable tegen je bank of bed en laat hem dienen als bijzettafel. Ieder huis verdient een sidetable!

Mix & Match jouw Bruuts

Jij weet als geen ander wat je zelf mooi vindt. Stel daarom zelf jouw unieke Bruuts eettafel samen. Met meer dan 350 mogelijkheden, diverse afmetingen, vormen, onderstellen en kleuren creëer jij jouw eigen eettafel in de Bruuts Tafel Configurator. Select de looks en wij regelen de rest!

Sfeervol tafelen met Bruuts!

Van een gezellig gesprek tot een uitgebreid diner met de hele familie. Met een Bruuts tafel creëer je moeiteloos de perfecte setting voor jouw interieur. Het maakt niet uit welke woonstijl je mooi vindt, je vindt altijd de tafel die perfect bij jou past. Van een robuuste boomstamtafel en romantische kloostertafel tot stijlvol marmer of prachtig natuursteen, duurzame materialen komen telkens samen in prachtige designs.

Sidetable stylen

Je kunt een sidetable, ook wel wandtafel of haltafel genoemd, als praktisch meubelstuk laten dienen, maar daarnaast kun je er ook een echt decoratief item van maken. Plaats er bijvoorbeeld een mooi schilderij of een grote spiegel op. Dit is tevens ideaal wanneer je niet in je muur wilt of mag boren. Daarnaast kun je het afstylen met bijvoorbeeld een kaarsenstandaard of een paar leuke fotolijstjes.

UrbanSofa Napoli Eetstoel Napels Light Grey Live Edge Sidetable Poot Zwart Website 1
UrbanSofa Rochdale Sidetable TV Dressoir Website

Ruime keuze

Bij UrbanSofa vind je verschillende modellen sidetables. Al onze wandtafels zijn gemaakt van massief Acaciahout, waardoor de tafels een prachtige, natuurlijke uitstraling hebben. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en onderstellen. Zo stel jij helemaal zelf je sidetable samen!  De keuze is aan jou!