Toscane Fauteuil

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Toscane is een prachtige fauteuil uit de Country & Lifestyle collectie. Deze fauteuil is geliefd bij vele interieurstylistes wegens zijn uitstraling en veelzijdigheid.

Bekijk de Toscane productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Fauteuil:

€ 849,-   € 595,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Toscane Fauteuil

De Toscane is een prachtige fauteuil uit de Country & Lifestyle collectie.

De Toscane is geliefd bij vele interieurstylistes wegens zijn uitstraling en veelzijdigheid. Door de vele opties is deze fauteuil helemaal af te stemmen op de sfeer die door de ruimte wordt verlangd.

Of het nu om een eigentijdse look gaat met contrasterende bies of een landelijk karakter met gecapitonneerde rug en klassieke wielen, de Toscane heeft het allemaal.

Uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen uit het hogere segment, maar nu zeer vriendelijk geprijsd.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice