TV Dressoirs

Een TV Dressoir is niet alleen praktisch, maar geeft ook extra sfeer aan je interieur. In onze collectie vind je verschillende soorten TV dressoirs. Of je nu een industrieel, landelijk of modern interieur hebt, wij hebben altijd het perfecte TV meubel voor je. Bekijk snel onze collectie en vind jouw droommeubel!

Stel jouw favoriet zelf samen

Onze TV Dressoirs zijn gemaakt van tropisch hardhout en zijn een waardevolle toevoeging voor ieder interieur. Of je nu op zoek bent naar een lifestyle, robuuste of moderne tafel, je vindt het bij UrbanSofa. We snappen het heel goed dat je je eigen touch wil geven aan je tv meubel. Ga je voor een onderstel in X-vorm of U-vorm? En welke kleur staat het beste? Zwart, wit of ruw metaal? Samen zorgen we ervoor dat je TV tafel helemaal aansluit op de rest van je interieur. Het onderstel zit bij de prijs in, dus geen extra kosten.

Verschillende formaten

Wist je dat al onze TV dressoirs ook verkrijgbaar zijn   als eettafel, salontafel, bijzettafel en sidetable? Zo kun je gehele interieur in een keer aanpakken. De tafels passen goed bij elkaar en dat zorgt voor een rustig en eenheid in je woning. Benieuwd welke formaten er mogelijk zijn? Bekijk dan de productfolder van het model wat je op het oog hebt. Hier vind je alle afmetingen en mogelijkheden.

Iedere tafel wort handgemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat alles te personaliseren is. Je bent verzekerd van een uniek product. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen en onze ecologische voetprint zo laag mogelijk te houden. Zo maken we bijvoorbeeld brikketten van restproducten, waarmee we onze hele fabriek verwarmen.

Optionele mediatray

Wil je graag wat extra opbergruimte bij je TV dressoir? Dan kun je kiezen voor een optionele media tray. Deze kan gemakkelijk onder het meubel gemonteerd worden en is ideaal om bijvoorbeeld je TV kastje in op te bergen. Zo heb je altijd een opgeruimde TV-hoek!