Urbania:

Sales Mania at UrbanSofa!


Ben jij op zoek naar een nieuwe stoere boomstamtafel voor je interieur? Dan ben je bij UrbanSofa helemaal aan het juiste adres. Onze robuuste boomstamtafels zijn niet alleen fantastisch om te zien maar ook nog eens van de allerbeste kwaliteit. Elke boomstamtafel is uniek en helemaal met de hand gemaakt. Onze boomstamtafels worden geproduceerd van gecertificeerd tropisch hardhout en zijn helemaal massief. Bij de prijs inbegrepen is een stoer stalen onderstel naar keuze. Ga voor de X of de U en kies een kleur naar keuze. Het onderstel kun je standaard op drie plaatsen onder het blad bevestigingen. Precies zoals je het zelf wil. Onze boomstamtafels zijn in diverse maten tot wel 300cm leverbaar en meestal gewoon op voorraad.

Wacht niet langer en sla nu je slag want het is Sales Mania bij UrbanSofa! Zo kost de Live Edge boomstamtafel van 240x100cm in de Urbania slechts € 695,- en dat is gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Direct een boomstamtafel kopen? Ga dan nu naar een van de verkooppunten bij jou in de buurt. Je vindt ze in heel Nederland.

Liever geen boomstamtafel maar op zoek naar een ander mooi model? Kijk dan eens rond bij onze andere eettafels. Er is altijd een model dat bij je wensen past.

Verkooppunten