HEM Meubel
Westeresch 2-4
9301 ZW, Roden, Drenthe
Routebeschrijving

HEM Meubel

HEM meubel is een jonge – en verrassende woonwinkel gevestigd op de woonboulevard van Roden. HEM meubel is anders dan veel andere meubelzaken die zijn aangesloten bij een franchise organisatie. Wij laten u verrassen met onze collectie meubels en zijn naast zitcomfort gespecialiseerd in houten meubels voor binnen en buiten. Ook met UrbanSofa laten wij u verrassen. Deze prachtige collectie banken, tafels, salontafels en kleden van UrbanSofa vindt u uitgebreid in onze ruime showroom.

Zoekt u een bank van UrbanSofa?
Bezoek dan onze showroom in Roden. Neem de tijd om eens lekker in een bank van UrbanSofa te gaan zitten. Doe alsof u thuis bent. Trek uw jas uit en laat u vooral bedienen met een lekker kopje koffie of thee. Er zijn vele modellen en opstellingen en ieder model heeft zijn eigen zitcomfort. Het is altijd handig om van te voren de maten op te nemen. Dan kunnen wij u direct adviseren welke opstellingen allemaal mogelijk zijn. Want er is bij UrbanSofa echt heel veel mogelijk!! Daar helpen wij u natuurlijk graag mee.

Zoekt u een tafel van UrbanSofa?
Bezoek dan ook onze showroom in Roden. Alle tafels en alle maten van deze tafels hebben wij namelijk op voorraad. U kunt dus direct zien welke tafel u bij ons koopt. U komt bij HEM meubel niet voor verrassingen te staan en als u wilt kunnen wij de tafel snel leveren. Tenzij u bijvoorbeeld nog in de verbouwing zit, dan leveren wij de tafel bij u op afroep.

Wat kunt u van ons verwachten?
• Een toonzaal van 3000 m2 waar u (bijna) alle modellen van UrbanSofa kunt vinden
• Verkoopmedewerkers die u uitgebreid kunnen adviseren
• Bezorging en montage in Nederland
• Service en garantie
• Gratis parkeren
• Geen aanbetaling
• Houten meubels leveren wij zoveel mogelijk uit voorraad
• HEM meubel staat voor haar klanten!! Daar doen wij iedere dag ons uiterste best voor.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag en feestdagen gesloten