Kotter Wonen
Ainsworthstraat 30
7575 BT, Oldenzaal, Overijssel
Routebeschrijving

Kotter Wonen, de complete woonbeleving

Kötter Wonen Oldenzaal onderscheidt zich met een uniek assortiment aan meubelen en woonaccessoires vanuit de hele wereld. We zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hoe klein of groot je wensen ook zijn, niets is ons te gek. Een tafel op maat? Een kast op maat of zelfs een compleet ingerichte kamer met op maat gemaakte meubelen? Alles is mogelijk!
Naast een grote collectie houten meubelen kun je bij ons ook terecht voor allerlei soorten bankstellen, eetkamerstoelen en beschikken we tevens over een ruim assortiment aan unieke woonaccessoires. In onze met zorg ingerichte showroom vind je alles wat je zoekt op het gebied van wonen. Prachtige kamers ingericht volgens de laatste trends geven je volop inspiratie voor je eigen interieur.  

Bekijk je woning aan de hand van een 3D-interieurontwerp

Wij zijn van oudsher een familiebedrijf, en dat zie je terug in alles! Naast een grote collectie aan meubelen bieden we ook net dat stukje extra service waar je naar op zoek bent. Wil je interieuradvies dat tot in de puntjes is uitgewerkt? Laat dan geheel vrijblijvend een 3D-interieurontwerp maken. Met een 3D-interieurprogramma kunnen we je precies laten zien hoe de nieuwe meubels in je woon- of badkamer staan. Samen met de interieurspecialist bespreek je je woonwensen en bekijk je de verschillende mogelijkheden. Een nieuw interieur verdient de aandacht die het nodig heeft. Wij maken daarom graag eerst een afspraak om al je wensen en ideeën door te nemen. Het enige wat we nodig hebben is de plattegrond van je woning. Een afspraak maken doe je het snelst via de website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de winkel!

Jouw woning door ons laten stylen?

Naast het 3D-interieuradvies bieden we ook de service om je woning geheel af te stylen. Op het moment dat de meubels bij je geleverd worden, komt de styliste mee om je woning helemaal tot in de puntjes te verzorgen. Een passend vloerkleed, lampen en de juiste accessoires maken je interieur helemaal af.

Altijd de nieuwste trends

Onze meubelen en woonaccessoires komen vanuit de hele wereld en zijn daarom uniek in hun soort. Ook ons assortiment in woonaccessoires en lampen wordt regelmatig vernieuwd. Onze vakbekwame woonstylisten doen hun uiterste best om de afzonderlijke kamers in onze showroom telkens te voorzien van de nieuwste woontrends. Zo zorgen wij ervoor dat je bij ieder bezoek aan Kotter Wonen Oldenzaal weer nieuwe inspiratie krijgt om je eigen interieur te veranderen met unieke meubelen!

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00
’s Avonds op afspraak geopend