LampenShopOnline
Luttekepoortstraat 59-65
3841 AW, Harderwijk, Gelderland
Routebeschrijving

LampenShopOnline

LampenShopOnline is de enige lampen woonwinkel in Nederland en levert een scala aan verlichting en meubelen voor elk interieur. Overtuig jezelf; je bent altijd van harte welkom om onze collectie lampen, zitbanken, tafels en kleinmeubelen zelf te bekijken in onze nieuwe showroom op de Luttekepoortstraat 59-65 in Harderwijk.

In de directe omgeving van Harderwijk en omliggende omgevingen is er geen vergelijkbare lampen- en woonwinkel met zo’n prachtige showroom. Onze showroom is een oase van sfeer en beleving waarbij zowel de lampen als de meubelen optimaal tot hun recht komen. Naast onze prachtige collectie kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een goed advies, het maken van een lichtplan of andere vragen die je hebt over verlichting of over de inrichting van je huis.

Naast onze collectie verlichting bieden wij je ook een scala aan zitbanken, loungebanken, hoekbanken, fauteuils en eetkamerfauteuils van UrbanSofa. Maar ook kleinmeubelen zoals salontafels, vitrinekasten, dressoirs, bijzettafels, wandplanken, 3D schilderijen, eettafels en bartafels met allerlei stoelen voor rondom de eetkamertafel en/of bartafel. Dit wederom voor elke stijl en met name gericht op de landelijke woonkamer, de industriële woonkamer, de moderne woonkamer en de klassieke woonkamer.

Wil je persoonlijk advies of een meubel bekijken? Laat het ons dan weten en bel even van te voren.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag en feestdagen gesloten