Ten Brundel Wonen
Stationsstraat 2
7031 BP, Wehl, Gelderland
Routebeschrijving

Bij Ten Brundel Wonen kunt u sinds 1933 terecht voor al uw woonwensen. Het wooncentrum is een totaalaanbieder op het gebied van meubelen, slapen, relaxen en woningstoffering. In het ruim 3.000 vierkante meter grote pand vindt u de laatste trends op dit gebied.

Raak geïnspireerd in onze ruim opgezette showroom. Ten Brundel Wonen is het adres om al uw woonwensen te verwezenlijken. Ontdek de showroom met meubelen, accessoires, verlichting, bodems en matrassen, woningtextiel en raamdecoratie en alles op het gebied van vloeren.

Naast het verkoopteam heeft Ten Brundel Wonen ook een eigen bezorgservice, montagedienst en gordijnenatelier. De werknemers van deze diensten zorgen onder meer voor het inmeten van gordijnen en vloerbedekking bij u thuis. In het eigen atelier worden de gordijnen en raamdecoraties door ervaren coupeuses voor u op maat gemaakt.

Om u te helpen met het maken van de juiste keuzes staan onze binnenhuisadviseurs graag voor u klaar. Zij voorzien u geheel vrijblijvend en gratis van deskundig advies. Op zoek naar het juiste advies voor een onderhoudsmiddel, dan bent u bij ons op het juiste adres. Ten Brundel Wonen heeft hierin een zeer ruim assortiment voor alle soorten leer, stof en houten meubelen.

All-in-House-Service

Onze All-in-house-service is een 5 jaar aanvullende service voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of stof. Het is de oplossing bij problemen die niet onder de reguliere garantie vallen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Tevens zijn wij op dit moment nog UrbanSofa XXL dealer en medio januari / februari 2019 gaan wij een geheel UrbanSofa Premium store realiseren, houdt onze website in de gaten.

Ten Brundel wonen voor een compleet en sfeervol interieur

Openingstijden

 

Maandag:13:30 – 18:00
Dinsdag:09:30 – 18:00
Woensdag:09:30 – 18:00
Donderdag:09:30 – 18:00
Vrijdag:09:30 – 20:00
Zaterdag:09:30 – 16:00
Koopzondagen:12:00 – 17:00