Skip to content

Vitoria

Bijzettafel
geen
€ 319,-
maar
€ 219,-
geen
€ 319,-
maar
€ 219,-

Vitoria

Bijzettafel
geen
€ 319,-
maar
€ 219,-
De Vitoria hoektafel is een prachtige, massieve, lifestyle tafel tijdelijk voor de beste prijs van Nederland.
Ook verkrijgbaar in:
UrbanSofa Leeds Eetstoel Sevilla Brown Vitoria Eettafel X Poot Large Zwart Website 1
Vitoria
Eettafel
UrbanSofa Vitoria Salontafel Zwart Website
Vitoria
Salontafel
Vitoria Bijzettafel

De Vitoria bijzettafel is een prachtige, massieve, lifestyle hoektafel tijdelijk voor de beste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Vitoria Lifestyle tafelcollectie. Al onze hoektafels worden volledig met de hand gemaakt van massief tropisch hardhout. De hardhouten bladen uit de Vitoria Lifestyle collectie hebben een prachtig facet geslepen rand en licht gebogen zijkanten. Deze combinatie plaatst de tafel stijlvol maar subtiel in elke ruimte en interieur. Of je nu zoekt naar modern of juist stoer, lifestyle of robuust. Door de keuze uit verschillende stalen poten past de Vitoria tafelcollectie naadloos in elke setting. Elk hardhouten tafelblad is geheel massief (dus niet opgedikt!*). Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme productie en import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Onze Vitoria bijzettafels zijn geheel massief.

Heb je nog vragen?

Klantencontact vinden wij bij UrbanSofa erg belangrijk. Dit laat ons namelijk zien hoe consumenten onze dienst ervaren en waar behoefte aan is. Hierdoor kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een vraag hebt. Wij zijn zeer goed bereikbaar per telefoon en reageren snel op vragen via de mail, ons contactformulier of onze Facebookpagina.