2 persoons eettafel


Wanneer je alleen of samen met je partner woont en weinig ruimte tot je beschikking hebt, kun je kiezen voor een 2 persoons eettafel. Hiermee bespaar je een hoop ruimte in je interieur. De UrbanSofa eettafels zijn in verschillende formaten te verkrijgen en zo kun je het ideale formaat vinden voor jouw interieur!

Kleine eettafel

Wanneer je op zoek bent naar een eettafel voor 2 personen, kun je kiezen voor een klein formaat tafel. De UrbanSofa Rocco eettafel is een goed voorbeeld van een tafel die je in een kleiner formaat kunt verkrijgen. Met een mooie, metalen poot is de Rocco toch een echte eyecatcher in je interieur. Combineer je eettafel met een wat kleiner model stoel, zoals de UrbanSofa Leeds eetkamerstoel. Zo neemt je eethoek niet veel ruimte is beslag, maar heeft het toch de mooie uitstraling die je graag wilt hebben.

Sidetable

Om maximaal ruimte te besparen met je eethoek, kun je kiezen voor een sidetable. Deze smalle tafel zet je tegen de muur een daardoor neemt deze zo goed als geen ruimte in beslag. Aan de sidetable kun je twee eetkamerstoelen zetten en zo creëer je een eethoek voor twee personen. Een nadeel van een sidetable is dat je tijdens het eten tegen de muur aan kijkt.

High dining

Wil je geen muur als uitzicht hebben tijdens het eten? Kies dan voor een bartafel die je tegen het keukenblok aan zet, waardoor je gezellig de keuken in kijkt. Hierbij komt gelijk een trend van 2020 om de hoek kijken: high dining. Door het gebruik van een bartafel met bijpassende barstoelen diner je als het ware op hoogte. Met high dining is het heerlijk om na te tafelen. De UrbanSofa Live Edge is een prachtig voorbeeld van een bartafel die perfect is voor high dining. De natuurlijke vormgeving van de boom zorgt voor een schitterende, landelijke en stoere uitstraling.

Bartafel combineren

Ook heeft UrbanSofa bijpassende barstoelen voor bij je bartafel. De UrbanSofa Raven barstool is een prachtige, luxe stoel die heerlijk zit. Het is niet voor niets dat deze eetkamerstoel veel gebruikt wordt in de allerbeste restaurants. Met de Raven barstoel kun je heerlijk aan tafel lezen of een hele avond borrelen met je vrienden. Met keuze uit meer dan 200 meubelstoffen is er altijd een stof die bij jouw interieur past. Zo zorg je ervoor dat je nieuwe eethoek perfect past bij de rest van je interieur.

Duurzame eettafels

De UrbanSofa tafels zijn allemaal gemaakt van duurzaam, massief Acaciahout. De Acacia is een loofboom waarvan het hout een mooie structuur en doorleefde look heeft. Het hout dat wij selecteren, beschikt over een FSC-keurmerk. De bossen en plantages van ons hout worden met zorg voor mens en milieu beheerd. Al onze tafels zijn handgemaakt en beschikken over een massief blad.

Bezoek één van de UrbanSofa verkooppunten

Wil je de 2 persoons eettafels van UrbanSofa met eigen oog zien? Bezoek dan één van de UrbanSofa verkooppunten. Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Daarnaast mag je altijd contact met ons opnemen voor deskundig interieuradvies. We staan je graag te woord om zo tot de gewenste 2 persoons eettafel te komen.