Ovale Eettafel


Een ovale eettafel is uniek in zijn soort! We zien in ons interieur veel rechte, ronde en vierkante vormen. Een ovale tafel is niet alleen mooi, maar heeft ook fijne voordelen. Een ovale eettafel is een unieke aanvulling aan je interieur!

Voordelen van een ovale eettafel

Veel mensen kennen de ovale eettafel van vroeger, de ouderwetse gezelligheid. Doordat je dicht bij elkaar zit en elkaar kunt aankijken zorgt dat voor een centraal gesprek. Daarnaast is een ovale tafel perfect voor een smalle ruimte. De tafel heeft geen hoeken waardoor je er makkelijker omheen kunt bewegen. Bijkomend voordeel is dat je gemakkelijk stoelen kunt bijschuiven wanneer er gasten over de vloer komen.

Duurzame, ovale eettafel

Bekijk de UrbanSofa Romy Eettafel eens. De Romy is een prachtige, ovale eettafel met een blad van duurzaam, massief Acaciahout. De Acacia is een loofboom waarvan het hout een mooie structuur en doorleefde look heeft. Het hout dat wij selecteren, beschikt over een FSC-keurmerk. De bossen en plantages van ons hout worden met zorg voor mens en milieu  beheerd. Al onze tafels zijn handgemaakt en beschikken over een massief blad.

Metal spider onderstel

Onze Romy ovale tafel bevat een metal spider onderstel in de kleur zwart of pure steel. Een metal spider onderstel geeft een moderne, chique uitstraling aan je eettafel en is tevens heel gemakkelijk met het aanschuiven van stoelen. Je zult nooit last hebben van vervelende tafelpoten waar je met je benen tegen aan stoot.

Combineren in stijl

Wil je jouw ovale eettafel afmaken met bijpassende eetkamerstoelen? Ook daarvoor kun je bij UrbanSofa terecht! Een prachtige eetkamerstoel die perfect past bij jou ovale eettafel is de comfortabele Lewis eetkamerstoel uit de nieuwe collectie van UrbanSofa. Door de licht gebogen rug combineert de Lewis heel goed met een ovale of ronde eettafel. Het design van deze eetkamerstoel geeft een knipoog naar de populaire retro stijl en daarnaast zorgt de doorgestikte rug voor een exclusieve uitstraling. Wil je een wat minder grove eetkamerstoel? Bekijk dan de UrbanSofa Cleveland eetkamerstoel eens. De Cleveland eetkamerstoel is helemaal van nu, maar door de duidelijke retro-invloeden toch ook zeker van een tijdloos design.

Verkooppunt bij jou in de buurt

Wil je de UrbanSofa ovale eettafels met eigen ogen zien? Bekijk onze UrbanSofa verkooppunten op de website en vind een winkel bij jou in de buurt. Op deze manier heb je meteen een goed beeld van de ovale eettafel die je op het oog hebt. Stel de eettafel naar wens samen en wij regelen de rest voor je. In onze eigen fabriek wordt de tafel geproduceerd. Je ontvangt een seintje wanneer hij klaar voor je staat bij het gewenste verkooppunt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom UrbanSofa?

Bij UrbanSofa wordt jouw ovale eettafel helemaal met de hand gemaakt. We leveren onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw ovale tafel is daarom wel tot 50% voordeliger. Daarnaast is alles bij UrbanSofa in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf.