Bank met ronde vormen

Strakke lijnen maken langzaamaan plaats voor ronde vormen binnen het interieur. De afgelopen jaren zagen we al meer en meer ronde meubels verschijnen in de woonkamers. Naast ronde tafels verwelkomen we nu ook banken met ronde vormen!

Een heerlijke, ronde lounge is dé trend van dit moment! Bij UrbanSofa stel jij helemaal zelf je bank samen naar jouw wensen. Wil jij een bank met een ronde longchair aan de linkerzijde. Of aan beide kanten? De keus is aan jou!

Nieuw in onze collectie!


Lausanne

De Lausanne is een prachtig, nieuw model in onze collectie. Deze bank heeft een strakke, moderne vormgeving met smalle armleuningen. Uniek is de prachtige ronde, chaise longue die je kunt kiezen bij de Lausanne. Zo krijgt jouw nieuwe bank een geweldige, luxe uitstraling.

Halfronde hockers

Naast de unieke, ronde longchair kun je bij de Lausanne ook kiezen voor halfronde hockers. Deze kun je op allerlei manieren neerzetten en gebruiken. Zo kun je ze tegen je bank aanschuiven om zo lekker de benen te strekken. Of zet twee hockers tegen elkaar aan om zo een extra tafeltje te creëren. Je kunt lekker afwisselen en de hockers neerzetten naar jouw wensen!

Bekijk de Lausanne

Talloze mogelijkheden

Een bank met ronde vormen straalt echte luxe uit. Je kunt er heerlijk op ontspannen en lekker tot rust komen. Wij zijn zo fan dat we de ronde, chaise longue niet alleen voor ons nieuwe model Lausanne hebben ontworpen.
Vanaf nu zijn, naast de Lausanne, ook de volgende modellen verkrijgbaar met een trendy, ronde lounge:

Personaliseer naar wens

Al onze banken met ronde vormen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen en ledersoorten. Zo past je nieuwe bank perfect in jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk, zachte velvet bank of juist een stoere hoekbank in het leder. De keus is aan jou! Bekijk onze meubelstoffencollectie om een indruk te krijgen van al onze prachtige stoffen.

Bekijk onze meubelstoffen

Gun jezelf een uniek zitcomfort

We zijn er over uit dat een bank met ronde lounge in iedere woonkamer geweldig tot zijn recht komt. Wie is er nu niet spontaan verliefd? Maar naast het uiterlijk, is de binnenkant van de bank ook belangrijk en dat weten we bij UrbanSofa als geen ander. Iedereen heeft zijn eigen wensen voor het zitcomfort. Gelukkig kun je bij ons kiezen uit vier verschillende vullingen voor de zitkussens.

Meer informatie

Zoek een verkooppunt


Heb je jouw droombank met ronde vormen gevonden en wil je deze in het echt bekijken?
Bezoek een van onze UrbanSofa verkooppunten.
Deze bevinden zich door het hele land, er is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt