SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 29


Dit paasweekend is het team van de Grote Tuinverbouwing in Berkel en Rodenrijs. Pamela en Jan-Willem wonen hier samen met hun twee kinderen sinds eind januari in hun nieuwbouwhuis. Ze zijn al redelijk tevreden met hun interieur, alleen ontbreekt het gevoel van thuis nog een beetje. Het stel heeft op dit moment een tijdelijke slaapbank voor de televisie staan, maar de mag absoluut vervangen worden. Daarnaast hebben ze een beetje moeite met het inrichten van de eethoek. Ze weten niet goed hoe zij het moeten indelen, omdat de ruimte niet groot is. Het huis heeft namelijk een bijzondere indeling. De keuken bevindt zich midden in de ruimte, waardoor er voor het woon- en eetgedeelte nog maar weinig plek overblijft. Voor Djamilla is dit geen enkel probleem, want zij heeft meteen een plan.

UrbanSofa Vitoria Eettafel


Formaat: 200 x 100 cm | Poot: Spider Leg

Omdat het eetgedeelte smal is, draait Djamilla de tafel om waardoor er direct veel meer ruimte wordt gecreëerd. De Vitoria eettafel komt zo prachtig tot zijn recht! Het blad is gemaakt van tropisch hardhout en bevat een subtiele ronding aan de zijkanten.

Vitoria Eettafel

UrbanSofa Leeds Eetkamerstoelen


Stof: Castello Taupe

Voor aan de Vitoria eettafel kiest Djamilla voor de Leeds eetkamerstoelen. Dit zijn comfortabele eetkamerstoelen met zwarte poten. Djamilla heeft hierbij gekozen voor een stoere polyester stof. Doordat de korte pooltjes in verschillende richtingen uitstaan heeft de stof een prachtige zacht glanzende gloed.

Leeds Eetkamerstoelen

UrbanSofa Damian Loungebank


Stof: Linate Light Grey | Opstelling: 2-zits + OTS

Jan-Willem gaf aan dat hij graag een bank wilde waar hij lekker op kon loungen. Pamela daarentegen wilde juist een klassiekere bank. Djamilla combineert de industriële stijl met een klassieke stijl en kiest voor de Damian loungebank. Deze bank zorgt ervoor dat het stel beide tevreden is.

Damian Loungebank

UrbanSofa Raven Barstoelen


Stof: Montreux Forest | Uitvoering: Banen Rug

Voor aan de bar heeft Djamilla gekozen voor de Raven barstoelen. Dit zijn heerlijk comfortabele stoelen waar je urenlang mee kunt tafelen. De Raven heeft heel veel opties voor de afwerking, zoals banen en capiton of een gestikt patroon. Voor deze stoelen heeft Djamilla gekozen voor banen in de rug.

Raven Barstoelen

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.