SBS6 De Grote Tuinverbouwing – Aflevering 4


Deze week zijn Ivo, Jeremy en Djamilla naar Alphen aan den Rijn geweest om de tuin en woonkamer van Henk en Edith te verbouwen. Ze houden van meerdere stijlen, onder andere de landelijke stijl en de Ibizastijl. Styliste Djamilla heeft daarom verschillende meubelstukken uitgekozen die hier goed bij passen.

UrbanSofa Merlin Loungebank


Opstelling: OTS+2-zits | Stof: Belgian Linen Maple Smaragd

Voor dit interieur heeft Djamilla de Merlin loungebank uitgekozen in een prachtige, linnen stof. Het patroon en de kleur maakt hem echt uniek! De Merlin is een heerlijke plofbank en om dit effect nog meer te versterken heeft Djamilla gekozen voor meerdere, losse rugkussens.

Merlin Loungebank

UrbanSofa Rochdale Eettafel


Formaat: 240×100 cm

De Rochdale past goed in een landelijk, romantisch interieur en komt dus helemaal tot zijn recht in deze woonkamer. De Rochdale heeft een prachtig ingelegd, massief, hardhouten blad gecombineerd met een zwart onderstel. Djamilla heeft gekozen voor een blad van 240 cm, zodat er gemakkelijk zes personen aan kunnen zitten. Daarnaast heeft ze het blad behandeld met de UrbanSofa Care & Color in de kleur Grey Wash.

Rochdale Eettafel

UrbanSofa Aniston Eetkamerfauteuil


Stof: Taft Silver

De Aniston is een luxe eetkamerfauteuil waar je heerlijk uren in kunt tafelen. De rugleuning is iets gebogen en voorzien van diep capitonnage wat zorgt voor een landelijk tintje. De zwarte poten matchen met het onderstel van de eettafel waardoor het één geheel wordt.

Aniston Eetkamerfauteuil

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.