SBS6 De Grote Tuinverbouwing – Aflevering 6


Vandaag gaan Ivo, Djamilla en Jeremy van de Grote Tuinverbouwing naar Hilversum om daar de tuin en woonkamer van Kelly aan te pakken. Hoewel Kelly haar woonkamer al prachtig verbouwd heeft, kunnen de puntjes nog op de i worden gezet. Djamilla heeft een prachtige eettafel voor haar uitgekozen en een bijzondere hocker welke een echte eyecatcher is in de woonkamer.

UrbanSofa Live Edge Eettafel


Formaat: 200 x 100 cm | Onderstel: U Small White

Voor de eethoek van Kelly heeft styliste Djamilla gekozen voor de Live Edge boomstamtafel. Het smalle, witte onderstel zorgt voor een frisse, luchtige uitstraling van de tafel. Djamilla heeft het blad geolied met de UrbanSofa Care & Color in de kleur transparant, zodat deze beschermd wordt tegen lichte vlekken en kringen.

Live Edge Eettafel

UrbanSofa Paris Hocker


Formaat: Ø 57 cm | Stof: Shiny Velvet Jungle

Om de zithoek van Kelly helemaal af te maken, heeft Djamilla de ronde Paris hocker toegevoegd. De bijzondere stof maakt het tot een echte eyecatcher!

Paris Hocker

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing met eigen oog bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.