SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 13


Miranda woont samen met haar twee zonen Cas en Senna in een gezellige wijk in Heemskerk. Na een moeilijke periode waarin haar man Robert is overleden door een verkeersongeval is het voor Miranda tijd voor een nieuwe start. Het team van de Grote Tuinverbouwing staat klaar om de helpende hand te bieden voor zowel de tuin als het interieur. Het interieur van Miranda is een explosie van stijlen en dat valt styliste Djamilla ook op. De woonkamer moet een warme, maar stoere en industriële uitstraling krijgen. Er komen prachtige, nieuwe meubels en Djamilla styled het af met stoere accessoires.

UrbanSofa Merano Hoekbank


Stof: Gallardo Dark Grey | Opstelling: ISL + Hoek + 2,5

Djamilla heeft gekozen voor de Merano hoekbank, deze bank past perfect in een industrieel interieur. Een leuk detail van dit model is de opstaande Franse bies, die je terug ziet op zowel de zit- als rugkussens. Djamilla heeft de bank laten stofferen in het grijs leder. Het Gallardo Leder ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens onderhoudsvrij!

Merano Hoekbank

UrbanSofa Owen Bijzettafel


Formaat: 50 cm

Djamilla heeft niet gekozen voor één salontafel, maar voor een set van verschillende tafeltjes, wat zorgt voor een speelse uitstraling. Ze heeft onder andere de Owen bijzettafel gebruikt, die een zelfde soort blad heeft als de eettafel. Door het gebruik van dezelfde materialen blijft het allemaal één geheel in het interieur van Miranda.

Owen Bijzettafel

UrbanSofa Lodge Eettafel


Formaat: 200 x 100 cm

De Lodge eettafel vormt de basis van de nieuwe zithoek van Miranda. Deze tafel heeft een blad van massief hardhout wat gecombineerd wordt met een stalen onderstel. Deze combinatie zorgt voor een stoere en industriële uitstraling.

Lodge Eettafel

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing aflevering 10 met eigen ogen bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.