Toulouse No Arms Eetkamerbank

✓  Verkrijgbaar bij een verkooppunt bij jou in de buurt!
✓  Keuze uit 200+ stoffen en diverse opties!

De Toulouse eetkamerbank heeft een prachtig design welke al vele harten heeft veroverd. Het diepe capiton wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd en geeft een exclusieve uitstraling.

Bekijk de Toulouse no arms productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Eetkamerbank vanaf:

€ 749,-   € 519,-

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen bij een van onze UrbanSofa Verkooppunten. Je vind er altijd een bij jouw in de buurt.

Toulouse No Arms Eetkamerbank

Naast zijn prachtige uitstraling is de Toulouse bank erg geschikt om meerdere mensen aan je eettafel kwijt te kunnen. Door zijn comfortabele zitcomfort is het heerlijk om uren na te tafelen.

 

De Toulouse eettafel bank wordt uitsluitend gemaakt uit de beste materialen. Een kwaliteitsbank uit het hogere prijssegment, nu voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Zoek een verkooppunt

Teaches the store MAX&Co in Venice