Skip to content

Vloerkleden

Hieronder zie je het overzicht van onze vloerkleden collectie. Klik op een afbeelding voor meer informatie en foto’s van het betreffende vloerkleed. Alle vloerkleden zijn in beperkte series en exclusief voor UrbanSofa met de hand vervaardigd. Een uniek karpet voor een fantastische prijs.

Aandacht voor mens en milieu

De Shantra Wool Vloerkleed uit de UrbanSofa Rajasthan collectie zijn gemaakt door de lokale bevolking volgens de traditionele weef- en knooptechnieken. Alle vloerkleden uit de UrbanSofa collectie zijn geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Gemaakt volgens traditie

De Shantra Wool Vloerkleed uit de UrbanSofa Rajasthan collectie zijn gemaakt door de lokale bevolking volgens de traditionele weef- en knooptechnieken. De vloerkleden worden gemaakt met minimaal 50% echte wol en polyester. Hierdoor zijn de karpetten niet alleen heerlijk comfortabel maar ook nog eens sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Vele designs

De UrbanSofa carpet collectie heeft een ruim aanbod aan Karpetten. Of je nu opzoek bent naar een geschuurd vintage karpet of een rozenkelim.

Wollen karpetten

Ook diverse geweven karpetten met echt wol vind je in de UrbanSofa carpets collection. Original Rajasthan carpets.

UrbanSofa Brandon Brooklyn Hoekbank Nathan Clay Monaco Salontafel Shantra Wool Cables Vloerkleed Website scaled