SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 17


Ook in het nieuwe jaar gaat het team van De Grote Tuinverbouwing verder met prachtige metamorfoses. Deze week gaat Djamilla aan de slag bij Sabine en Mike. Zij weten niet goed wat ze met hun woonkamer moeten doen en zitten nu vaak met vrienden aan de keukentafel. Aan Djamilla de taak om de woonkamer weer om te toveren naar een leuke plek waar je vrienden en familie kunt ontvangen. Hiervoor gebruikt Djamilla onze prachtige Colin hoekbank, gecombineerd met de ronde Paris hocker.

UrbanSofa Colin Hoekbank


Stof: Velvet Grey | Opstelling: ISL + Hoek + 3-zits

Een grote hoekbank kan uiteraard niet ontbreken.
Voor deze woonkamer heeft Djamilla gekozen voor een stoere, comfortabele hoekbank die is voorzien van vaste zit- en rugkussens en hoge metalen pboten.

Colin hoekbank

UrbanSofa Paris hocker


Stof: Bergamo Fur Steel – hocker 80 cm

Om het helemaal af te maken heeft Djamilla er een ronde hocker van 80 cm bijgezet. Deze is voorzien van een stoere croco-print.

Paris hocker

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing  met eigen ogen bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.

UrbanSofa collectie