SBS6 de Grote Tuinverbouwing – Aflevering 12


Aan de Katwijkse kust wonen Andrea en Kees. Andrea is ingetrokken bij Kees en wilt graag dat de woonkamer aanvoelt als iets van hun twee. Nu is het nog wat aan de saaie kant en vooral van Kees. Ruimte is belangrijk voor het koppel. Styliste Djamilla van de Grote Tuinverbouwing zal daarom in de woning slim moet spelen met de smalle ruimte die ze gaat stylen.

UrbanSofa Ryan Loungebank


Stof: Durban Silver | Opstelling: 2,5 + OTM

Djamilla heeft een prachtige, stoere bank geplaatst die voorzien is van strakke banen en stiksels. De zwarte, metalen poten zorgen voor een industrieel tintje. Djamilla heeft gekozen voor een lederlook stof in een lichte, grijze kleur die perfect matcht bij de rest van het interieur.

Ryan Loungebank

UrbanSofa Rocco Sidetable


Formaat: 130 x 45 cm | Onderstel: U-Leg Large Black

Djamilla heeft een gezellig werkplekje gecreëerd met de Rocco sidetable. Het blad is gemaakt van massief hardhout en in combinatie met het metalen onderstel zorgt dit voor een robuuste uitstraling. Djamilla heeft gekozen voor de optionele media tray die perfect is voor het opbergen van kleine spulletjes.

Rocco Sidetable

Zoek een verkooppunt


Wil je de gebruikte meubels van de Grote Tuinverbouwing aflevering 10 met eigen ogen bekijken?
Dat kan bij een van de UrbanSofa verkooppunten.
Met verkooppunten door het hele land, is er altijd een bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Waarom UrbanSofa?

UrbanSofa is de vaste keuze van SBS6 voor interieur. En dat is niet voor niets. Bij UrbanSofa worden jouw nieuwe meubels helemaal met de hand gemaakt. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Dat betekent dat je een echt uniek meubelstuk in huis haalt! Daarnaast leveren we onze producten direct van de fabriek. Doordat ze rechtstreeks van de fabriek worden geleverd, worden tussenschakels uitgeschakeld en houden we de transportlijnen zo kort mogelijk. Hierdoor worden er ook kosten bespaard. Jouw meubels zijn daarom wel tot 50% voordeliger.